Szemléletformáló programok

Alapítványunk megalakulása óta vállalja a hospice filozófia és tevékenység minél szélesebb körben való megismertetéséhez szükséges különböző szemléletformáló és ismeretterjesztő programok szervezését.

Szemléletformáló Nárcisz Programok

Társadalmi szemléletformálás

1991-es megalakulásunk óta nagy energiát fektetünk a társadalmi szemléletformálásba és a hospice ismertségének növelésébe. Ezt szolgálják a 2007-ben elindított Nárcisz Programok, melyek felé a lakosság növekvő érdeklődéssel fordul. A program ereje az önszerveződésben van, s a megmozdulásra késztető cél felmutatásával olyan, szélesebb rétegeket érintő kezdeményezés születhet, amely minden embert megérinthet.

A programok célja, hogy minden korosztály és minél szélesebb rétegek felé közvetítsék és átadják a hospice szemléletet, s eljutassák az emberi méltóság élet végéig való megőrzésének, értékességének és egyediségébe vetett hitének, a segítő attitűdnek, az önkéntességnek, jótékonyságnak és a cselekvő szolidaritásnak az üzenetét.

A nárcisz a remény szimbóluma, a telet legyőző tavasz egyik első virága, az öröm, életigenlés és újjászületés jelképe, a rák elleni harc megtestesítője.

Hogyan segítene minket?

ÖnkéntesTámogatóNárcisz program


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

Kovács Anita, programigazgató
Tel.: +36 70 331 0481
E-mail: anita.kovacs@hospicehaz.hu

Várjuk a csatlakozni kívánó cégek, önkormányzatok, civil szervezetek és iskolák jelentkezését!

Top