Nárcisz Squash

Hagyományteremtő céllal indult el 2011-ben a Nárcisz Squash Kupa, melynek teljes bevételét minden évben a Magyar Hospice Alapítvány betegei kapják. A versenyre és jótékonysági sportnapra nevező sportolók igazi példát mutatnak a cselekvő szolidaritásra: miközben aktívan tesznek az egészségükért, másoknak is segítenek.

Nárcisz Squash Kupa

Eddig már 7 alkalommal rendeztük meg azt a jótékonysági squash versenyt, mellyel a Griff Squash & Fitness Club támogatja a nem gyógyítható daganatos betegek méltó életvégi ápolását. A Nárcisz Kupa nevezési díjait betegeink fájdalomcsillapítására és egyéni ápolására fordítjuk.

A jótékonysági sporteseménnyel a szervezők és a versenyzők jó példát mutatnak a társadalmi felelősségvállalásra és a cselekvő szolidaritásra. 2017-től Szilágyi Gábor klubvezető kezdeményezésére ráadásul már egy másik sportág szerelmesei is bekapcsolódhattak, és teremfoci bajnokságot is szerveztek.

Tapasztaljuk, hogy a sport egy jó hívószó: jelenti az összefogást éppúgy, mint az egészséges életmódra való felhívást, segítségével olyanok is tenni tudnak, akik érzékenyek a jószolgálatra, de eddig még nem találtak megfelelő fórumot az adományozásra, s miközben magukkal is törődnek, közösségi élményben is részük van, másoknak is segítenek.

Milyen egy Nárcisz Kupa?

A squash bajnokságon bárki részt vehet amatőr vagy profi kategóriában, a sportnap keretében pedig teremfoci bajnokságra lehet nevezni, továbbá ingyenesen látogathatóak a csoportos órák, a személyi edzőkkel való konzultációk és a szauna is használható.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

Korda Nikoletta, projektvezető
Telefon: +36 70 321 00 79
E-mail: nikoletta.korda@hospicehaz.hu

Top