Nárcisz Futókör

Alapítványunk jótékony futókörének lelkes tagjai sportteljesítményükön túl szeretteik és ismerőseik körében adományt gyűjtenek a betegeink ápolásának támogatására.

NÁRCISZ FUTÓKÖR

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre. A jelentkezők megjelölnek egy versenyt ahol indulnak és a futáson kívül közös cselekvésre buzdítják környezetüket: szeretteik, ismerőseik, munkatársaik körében támogatást gyűjtenek. A vállalt összeg csak rajtad múlik, mi minden felajánlásnak nagyon örülünk, hiszen sok kicsiből sokra futja. Csatlakozz Te is hozzánk, legyél részese egy fantasztikus csapatnak és éld át a segítés örömteli élményét!

Hogyan segítünk mi?
Hogyan támogatható egy sportoló?
Mire fordítjuk a támogatásokat?
További információ:

Hogyan lehetsz jótékony futó?

Ha sportteljesítményeddel szeretnéd támogatni az életvégi humánus ellátást, és tudod mozgósítani baráti körödet, akkor határozd meg, mekkora összeggel tud környezeted támogatni a közös célért!

Válaszd ki a versenyt, amin jótékony futóként indulsz. Úgy jelölj ki versenyidőpontot, hogy legyen elég időd a vállalt felajánlás összegyűjtésére. Kapd magadra a sárga Nárcisz mezt és fuss! Egyéni futók és csapatok is jelentkezhetnek.

JelentkezésTop