Intézeti ellátás

A Budapest Hospice Ház, alapítványunk 10 ágyas fekvőbeteg részlege az otthoni hospice ellátás intézményi háttereként működik. Célja, hogy az otthon nem megfelelően enyhíthető tüneteket is kezelni tudjuk, illetve az ápolásban kimerült családtagoknak időleges pihenési lehetőséget biztosítsunk. Igyekszünk azonban a gondozási időt a minimumra szorítani, hogy betegeink mihamarabb hazatérhessenek otthonuk biztonságába, családjuk körébe.

Intézeti ellátás

Budapest Hospice Ház – Fekvőbeteg Részleg

Az Alapítvány különböző (ambuláns, otthoni és intézeti) betegellátó egységei közti átjárás lehetővé teszi a rugalmas, egyénre szabott, hatékony terápiát és gondozást, a megvalósított rendszer a gyógyíthatatlan betegeket halálukig önállóan és teljes körűen képes gondozni, családjukat támogatni.

A Budapest Hospice Házban 2005-ben megnyílt 10 ágyas fekvőbeteg részlegünk orvosai korszerű fájdalomcsillapítással és tüneti terápia alkalmazásával, pszichoszociális szakembereink lelki támogatással, ápolóink, önkéntes segítőink és gyógytornászaink szakértő gondoskodással, humánus hozzáállással igyekeznek mindent megtenni azért, hogy a betegek emberi méltóságuk birtokában aktív, fájdalommentes, jó minőségű életet élhessenek.

Történeteink

További történeteink

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

Demeter Katalin, ápolási igazgató
Tel.: +36 1 250 5513
Cím: 1032 Budapest, Kenyeres u. 18-22.

Kalló Barbara, koordinátor
Tel.: +36 1 250 5513
Cím: 1032 Budapest, Kenyeres u. 18-22.

Kérjük, hogy a felesleges várakozás elkerülése végett egyeztessen időpontot munkatársainkkal!

Hogyan segítene minket?

ÖnkéntesTámogatóNárcisz program


Top