Hogyan segítünk?

Otthonápolás

Munkatársaink a betegek otthonában szakszerű ápolással, a kínzó tünetek enyhítésével, lelki támogatással segítenek azért, hogy a család az utolsó percekig együtt lehessen.

Intézeti ellátás

A Budapest Hospice Házban 2005-ben megnyílt 10 ágyas fekvőbeteg részlegünkön orvosaink, szakembereink és önkénteseink igyekeznek mindent megtenni betegeinkért.

Pszichológiai támogatás

Alapítványunk a betegek gyógyulását, rehabilitációját, a gyógyíthatatlan betegek segítését és a gyászoló hozzátartozók támogatását együtt megvalósító programot hozott létre.

Gyermek hospice

A gyermek orvosaival szorosan együttműködve speciálisan képzett egészségügyi szakembereink a a gyermek és családja otthonának biztonságában nyújtanak szakszerű ápolást ás pszichés támogatást.

Fájdalom ambulancia

A Budapest Hospice Ház Fájdalom-csillapító ambulanciája tanácsadást, kezelést és folyamatos orvosi kontrollt biztosítva térítésmentesen nyitva áll minden tüneti kezelésre szoruló daganatos beteg előtt.

Oktatás

Terápiával és hospice alapokkal foglalkozó képzéseinkre, önkéntes segítők és érdeklődők részére szervezett programjainkra várjuk a jelentkezőket!

Oktató videók

Egyedülálló a kezdeményezésünk, hiszen ilyen rendszerező, egyszerű, de a legfontosabb információkat összefoglaló ismeretterjesztő kisfilm összeállítás laikusok számára még nem készült Magyarországon.

Top